Magazin > VIP
50529 ogledov

Špela Grošelj robo Marka Potrča razprodala čez noč

Špela Grošelj Instagram
Naša pevka je prava marketinška strokovnjakinja!

Če imate svoje podjetje, se vam hudo splača "najeti" Špelo Grošelj. Prehranske dodatke Marka Potrča, oziroma njegovega podjetja, je na primer razprodala čez noč. Ji je za to Potrč plačal masten honorar? Ne! Grošljeva od Potrča ni prejela niti centa in to zato, ker ga tudi ni želela. Čeprav pravi, da je Marko Potrč povsem korekten naročnik, od njega ni želela denarja, dokler njegovih produktov ne preizkusi sama. 

"Stvari želim vsaj en mesec testirati, da vidim, ali učinkujejo in, ali jih bom oglaševala na svojem Instagram profilu. Res pa je, da sem preizkusila nek drug dodatek Markovega podjetja, ki deluje, in na podlagi dobrih izkušenj sem se odločila, da poizkusim tudi tega, za katerega sem posnela IG TV. Na mojo željo tako plačila nisem vzela, dobila sem le 6 prehranskih dodatkov in to je vse," je za zurnal24.si povedala Špela, ki je v enem samem večeru razprodala Potrčev produkt. Za tem pa stoji preverjena marketinška strategija, ki ji Špelini sledilci zaupajo.

"Sledilci mi zaupajo, ker imam največ 5 kampanij na leto in to čez celo leto ali celo več letna sodelovanja. Oglašujem le znamke, v katere verjamem in jih tudi sama uporabljam. Uporabljala pa bi jih tudi, če bi jih morala kupiti," svojo strategijo zaupa Grošljeva, ki očitno dobro ve, kako se stvari streže. 

Komentarjev 5
 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 16:35 05.oktober 2021.

  Glupi so tisti ki to robo kupujejo. !

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 15:49 05.oktober 2021.

  Grošeljca je res faca, Toliko se je po njej pljuvala, pa bi človek rekel, da je punca sposobna 100/ h. Ima glavo na pravem mestu. Če že glasbenica ni bog ve kakšna, si je z njo vsaj ime ustvarila, da ...prikaži več se sedaj preko njega lažje promovira. Če pa s tem komu pomaga ali pa je celo plačana zato, pa res ne vidim problema. Danes še pes zastonj ne crkne. Bravo Špela!

 • onxxx 10:58 05.oktober 2021.

  Ko mu toliko laufa biznis naj vrne državno pomoč.

Sorodne novice