Špela Grošelj se vrača na male ekrane!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Znano je, kdo bo sodeloval pri komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled.
Oglej si celoten članek

Foto: Planet TV poroka na drugi pogled Romantični šov Poroka na prvi pogled bo dobila spremljevalno oddajo, tako kot sta jo pred njim dobila šova Kmetija in The Biggest Loser.

Komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled bo na sporedu ob četrtkih ob 20.45 - prvič že danes - v njen pa bodo sodelovali pevka in voditeljica Špela Grošelj, modni oblikovalec Milan Gačanovič Gacho in  komičarka in radijska voditeljica Tanja Kocman.

"V Poroki na drugi pogled lahko pričakujete naš pogled na udeležence, pare, na njihove prigode in dogajanje, pa tudi kakšno osebno anekdoto iz naših življenj," pravi Špela Grošelj in zatrjuje, da zabave in spontanosti ne bo manjkalo. S sokomentatorjema sodeluje prvič, a so se takoj ujeli: "Gacha sem spoznala na prvem snemanju, s Tanjo pa sva prav tako prvič videli takrat, čeprav sva si že prej pogosto pisali prek Instagrama, zato sem se, priznam, malo bala, kako nam bo šlo. Ampak mi je bilo hitro jasno, da bomo fajn ekipa, da smo vsi malo 'odbiti' in da smeha ne bo manjkalo."

Špela ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled spremlja že od samega začetka, saj jo je zelo pritegnil. "V oddaji so me presenetili nekateri posamezniki – eni pozitivno, drugi negativno," pravi in dodaja, da se je doslej v ljubezenskem eksperimentu zgodilo že kar nekaj res opaznih trenutkov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:44 7. April 2022.

    Ajoj,ajoj !!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.