Špela Grošelj strastno poljublja Domna Kumra

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kako lep par!
Oglej si celoten članek

Špela Grošelj in Domen Kumer sta prekrasen par, a le za potrebe snemanja. Pevca, med katerima je dolgoletno prijateljstvo, sta združila moči in posnela skladbo in videospot Vino in kitara, ki ga je režiral Jani Pavec, s katerim se Špela pozna že vrsto let, saj sta bila skupaj del nekoč priljubljene Janijeve skupine Atomik Harmonik.

Prekrasen spot za novo skladbo so posneli na posestvu vile Fabiani, na Krasu, ki je ena izmed najbolj romantičnih poročnih lokacij pri nas, in v Piranu. Špela in Domen sta se kot prava ženin in nevesta tudi poljubila, kar je bila za dolgoletna prijatelja zagotovo malce nerodna situacija. "Če je treba, je treba. Ideja ni bila najina, tako je naročil režiser Jani Pavec, ki je rekel, da ni poroke brez poljuba. Itak smo profesionalci in smo ta prizor odigrali, seveda pa to ni bilo neko prepletanje z jeziki," pravi Špela. 

Foto: Youtube Špela Grošelj

Grošljeva pa je še priznala, da je imelo snemanje v poročni obleki vsekakor svoj čar: "Lokacija je idilična, dobra energija, družina, ki vodi posestvo, je super. Če se bom poročila, že imam zbrani dve lokaciji, le še ženina rabim, čeprav ga ne iščem. Vedno pravim, da se pustim najti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:10 29. Oktober 2020.

    In kaj nas to briga?

  • 11:01 28. Oktober 2020.

    Gnus, je tale Grošeljca, živi samo še od samopromocije !

  • ode
    07:49 28. Oktober 2020.

    Kot bi vtaknil usta na odtočno cev greznice. Zato se pa njegovih rok ne vidi, ker drži liter ustnega razkužila …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.