Sperma tega zvezdnika je neustavljiva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zvezdnik ameriškega nogometa Antonio Cromartie bo spet očka.
Oglej si celoten članek

"Se bo tokrat rodil deček ali deklica?“ se Antonio Cromartie in njegova žena Terricka, ki pričakujeta petega otroka, sprašujeta pod fotografijo nosečniškega trebuščka. Par ima že 7-letno hčerko Jurzie, petletnega sina Jaggerja in enoletna dvojčka.

Cromartie je v zakon iz prejšnje zveze pripeljal osem otrok, njegova žena pa hčerko. Športnik bo tako kmalu skrbel za 14 otrok, četudi se je dal že pred časom sterilizirati.

Verjetnost, da se to zgodi, je enoodstotna. Antonio bi moral igrati loto … Ko je njegova žena zanosila z dvojčkoma, je bila vazektomija namreč že za njim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:35 18. Maj 2017.

    Kaj pa poštar in sosedi?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.