Spet gola pred kamero: Tako se je Severini maščeval bivši

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbski Kurir je včeraj zvečer objavil prispevek s Severininimi golimi fotografijami in naslovom: Te vroče fotke so boljše od njenega porniča!
Oglej si celoten članek

Danes se je na spotakljive fotografije, objavljene na spletni strani kurir.rs, odzval Severinin menedžer Tomislav Petrović, ki je med vrsticami potrdil, da so fotografije avtentične.

zmerljivke, dretje Severino bivši na sodišču zadržal več ur

"Vse to se dogaja 'ravno' po tem, ko je Severina ponovno dobila sodne postopke. Takšne namere bivšega partnerja, nagajanje in poskusi diskreditacije niso nič novega. Vprašanje pa je, kje so tu meje in kakšnih sredstev vse se še bodo poslužili. Že zjutraj so bili sprejeti vsi pravni ukrepi za Severinino pravno zaščito in zaščito njenih interesov," je za 24Sata povedal Petrović in za škandal okrivil Severininega bivšega partnerja Milana Popovića, ki se s pevko na sodišču že več let pravda za skrbništvom nad sinom. 

Magazin Severina na sodišču napadla bivšega

Da so fotografije prave, govorilo se je namreč tudi, da gre za fotomontažo, pa dokazuje tudi ena izmed fotografij, ki jo je v obrezani verziji na svojem Facebook profilu leta 2014 objavila Severina. 

Severina

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.