Spet obujeni Conan

Oboževalce filmskih pustolovskih akcij bo jeseni razveselil novi Conan Barbar v 3D-različici.
Oglej si celoten članek

Jeseni na filmska platna prihaja remake Schwarzeneggerjeve klasike iz leta 1982, akcijska pustolovščina Conan Barbar v 3D-različici. Conan se bo vnovič boril za pravico, maščeval uboj očeta in pokol svoje vasi. Pustolovščina je v prenovi zaživela pod režisersko taktirko Marcusa Nispela in ob sodobnih vizualnih učinkih obljublja nepozabno filmsko dogodivščino.

Pripadnice nežnejšega spola se bodo razveselile novice, da je vlogo Conana odigral postavni Jason Momoa. Jason ni zvezdniški novinec, zaradi njegovih mišic so se oboževalkam cedile sline že v priljubljeni seriji Obalna straža. Dvaintridesetletni havajski igralec in maneken je med drugim partner lepe igralke Lise Bonet, ki je zaslovela v seriji The Cosby Show, s katero ima tudi dva otroka. V filmu bomo poleg Jasona uživali še v igralski zasedbi izkušenega Rona Perlmana in seksi Rose McGowan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.