Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Spet obujeni Conan

Jason Momoa Flynet
Oboževalce filmskih pustolovskih akcij bo jeseni razveselil novi Conan Barbar v 3D-različici.

Jeseni na filmska platna prihaja remake Schwarzeneggerjeve klasike iz leta 1982, akcijska pustolovščina Conan Barbar v 3D-različici. Conan se bo vnovič boril za pravico, maščeval uboj očeta in pokol svoje vasi. Pustolovščina je v prenovi zaživela pod režisersko taktirko Marcusa Nispela in ob sodobnih vizualnih učinkih obljublja nepozabno filmsko dogodivščino.

Pripadnice nežnejšega spola se bodo razveselile novice, da je vlogo Conana odigral postavni Jason Momoa. Jason ni zvezdniški novinec, zaradi njegovih mišic so se oboževalkam cedile sline že v priljubljeni seriji Obalna straža. Dvaintridesetletni havajski igralec in maneken je med drugim partner lepe igralke Lise Bonet, ki je zaslovela v seriji The Cosby Show, s katero ima tudi dva otroka. V filmu bomo poleg Jasona uživali še v igralski zasedbi izkušenega Rona Perlmana in seksi Rose McGowan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.