Spet skupaj? To je razlog, da so Nino Radi ujeli v Ambroževem kraju

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sta dala ljubezni še tretjo priložnost?
Oglej si celoten članek

Februarja sta se že drugič razšla resničnostna zvezdnika Nina Radi in Ambrož Vahen, ki sta se jeseni spoznala in zaljubila v resničnostnem šovu Kmetija, pred kratkim pa so Nino ujeli v Ambroževem kraju, Šentjurju. Sta nekdanja golobčka spet v stikih? "Z Ambrožem ne prijateljujeva in nisva v stikih. Da sem bila v Šentjurju, je čisto naključje, tam namreč stanuje moja srednješolska prijateljica, s katero sva si privoščili izlet na bližnji hrib," je za zurnal24.si pojasnila Nina.

Veliko bolj skrivnostna pa je bila glede nove ljubezni. Na vprašanje, ali ima po Ambrožu kakšno novo simpatijo, je odgovorila: "Nič ne bom govorila, vse bo pokazal čas." Priznava pa, da jo oboževalci oblegajo z vseh strani, predvsem preko družbenih omrežij, a pravi, da tovrstnih sporočil sploh ne odpira, kaj šele da bi odgovorila nanje. "Že prej je bil naval, a nisem ženska za eno noč, po navadi sem bolj težko dostopna. Verjamem v to, da če je namenjeno, se najdeš. Vse se zgodi z razlogom. Vsi ljudje pridejo v naše življenje z razlogom ali odidejo z razlogom," še dodaja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.