Magazin > VIP
59129 ogledov

Spet skupaj? To je razlog, da so Nino Radi ujeli v Ambroževem kraju

nina radi, ambrož vahen kralj Instagram
Sta dala ljubezni še tretjo priložnost?

Februarja sta se že drugič razšla resničnostna zvezdnika Nina Radi in Ambrož Vahen, ki sta se jeseni spoznala in zaljubila v resničnostnem šovu Kmetija, pred kratkim pa so Nino ujeli v Ambroževem kraju, Šentjurju. Sta nekdanja golobčka spet v stikih? "Z Ambrožem ne prijateljujeva in nisva v stikih. Da sem bila v Šentjurju, je čisto naključje, tam namreč stanuje moja srednješolska prijateljica, s katero sva si privoščili izlet na bližnji hrib," je za zurnal24.si pojasnila Nina.

Veliko bolj skrivnostna pa je bila glede nove ljubezni. Na vprašanje, ali ima po Ambrožu kakšno novo simpatijo, je odgovorila: "Nič ne bom govorila, vse bo pokazal čas." Priznava pa, da jo oboževalci oblegajo z vseh strani, predvsem preko družbenih omrežij, a pravi, da tovrstnih sporočil sploh ne odpira, kaj šele da bi odgovorila nanje. "Že prej je bil naval, a nisem ženska za eno noč, po navadi sem bolj težko dostopna. Verjamem v to, da če je namenjeno, se najdeš. Vse se zgodi z razlogom. Vsi ljudje pridejo v naše življenje z razlogom ali odidejo z razlogom," še dodaja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice