Magazin > VIP
56536 ogledov

Nina Radi (Sanjski moški) o novih zdravstvenih težavah: Upala je, da se zdravniki motijo

nina radi POP TV
Nina Radi je pred nekaj dnevi sporočila, da bo morala pod nož. Za naš medij je razkrila nekaj podrobnosti.

Nina Radi, znana iz šovov Sanjski moški in Kmetija, je imela že v preteklosti hude zdravstvene težave, saj se je borila z rakom na materničnem vratu. Bolezen je brhka svetlolaska premagala in iz tega boja izstopila še močnejša.

Izkušnja ji bo zagotovo pomagala premagati tudi novi zdravstveni izziv. Pred kratkim je namreč izvedela, da bo morala spet pod nož.  "Za kakšno operacijo gre, bom povedala v naslednjem tednu ali dveh, saj bi rada pomagala dekletom, ki se srečujejo s podobno situacijo. O tej bolezni še nisem govorila, saj do zadnjega obiska bolnišnice niti vedela nisem, da sem v tej godlji. Vse, kar bom za zdaj rekla, je, da gre za ginekološko operacijo. Vse skupaj se je začelo pred dvema letoma, ko sem v močnih bolečinah morala na urgenco. Takrat smo vzrok za bolečine pripisali drugi stvari. Za nekaj časa so hude bolečine ponehale, se vmes 1- do 2-krat ponovile in zopet izginile. Dokler ni prišel dan, ko nisem mogla stopiti na noge in sem večino dneva obležala v močnem krču," nam je zaupala Nina. Sledile so obsežne preiskave, ki so pokazale, da je operacija neizogibna. "Prestala sem že veliko in vem, da bom tudi to. Priznam pa, da je bil šok, ko na sliki vidiš 7 centimetrov veliko bulo in ta verjetno ni edina. Upala sem, da vseeno na koncu to ni to in je prišlo do pomote. Pa žal ni."

A Nina ostaja optimistična. "Morda bo zvenelo malo nenavadno, a vesela sem za to izkušnjo in situacijo, v kateri sem se znašla. Kljub operaciji in okrevanju, ki bo sledilo ... Take stvari ti dajo vedeti, kaj je v življenju pomembno in ravno v takšnih življenjskih situacijah spoznaš, kdo so osebe okoli tebe, ki ti želijo dobro, in kdo so tiste “zlagane”. Verjamem, da se vse zgodi z nekim razlogom. Iz vsake situacije se nekaj novega naučimo, se ojačamo, zrastemo in naredimo nove korake. V zadnjih mesecih je pri meni kar nekaj novosti, odločitev in večjih sprememb na različnih področjih. Razkrila bom vse, vendar postopoma, ob pravem času, saj bodo samo tako imela pravi pomen," je še dodala.

 

Komentarjev 1
  • Patricia_Collier 11:55 12.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎