Spodaj se sveti kot disko krogla

Foto: Žurnal24 Kristali zgoraj, kristali spodaj. Modno. (Foto: Flynet/JLP)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Ste naveličane oblikovanja in friziranja svojih intimnih predelov? Tokrat vam okrasitev vagine s kristali prodaja igralka Jennifer Love Hewitt.
Oglej si celoten članek

Zvezdnice so odkrile novo pot, kako (p)ostati lepe in modne tudi spodaj, med nogami. Uhane Swarovski uporabijo kot modni dodatek k modni frizuri, zakaj torej ne bi kristalov uporabile k modni frizuri svoje spodnje prijateljice?

Jennifer Love Hewitt je ena izmed navdušenk, ki pravi, da je njena "dragocena dama" po okrasitvi s kristali videti kot disko krogla. Kot gostja v oddaji komika Georgea Lopeza je Jennifer pojasnila, da jo je k tako imenovanemu vajazzlingu pregovoril njen prijatelj. "Okrasitev vagine mi je predstavil prijatelj. Potem ko sem se razšla s fantom, me je hotel razveseliti, zato sem se odločila, da svojo dragoceno damo razveselim tudi jaz. Videti je prekrasna, sije in blešči se kot disko krogla. To bi si morale omisliti vse ženske," je prepričana Jennifer.

Morda si bo premislila tudi bogata dedinja Paris Hilton, ki si želi povrniti nedolžnost. Le kaj bo rekla, ko izve za vajazzling?

Jennifer Love Hewitt in razkritje o njeni disko krogli si lahko ogledate v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.