Magazin > VIP
29 ogledov

Spodaj se sveti kot disko krogla

Kristali zgoraj, kristali spodaj. Modno. (Foto: Flynet/JLP)
1/2
Žurnal24 main
Ste naveličane oblikovanja in friziranja svojih intimnih predelov? Tokrat vam okrasitev vagine s kristali prodaja igralka Jennifer Love Hewitt.

Zvezdnice so odkrile novo pot, kako (p)ostati lepe in modne tudi spodaj, med nogami. Uhane Swarovski uporabijo kot modni dodatek k modni frizuri, zakaj torej ne bi kristalov uporabile k modni frizuri svoje spodnje prijateljice?

Jennifer Love Hewitt je ena izmed navdušenk, ki pravi, da je njena "dragocena dama" po okrasitvi s kristali videti kot disko krogla. Kot gostja v oddaji komika Georgea Lopeza je Jennifer pojasnila, da jo je k tako imenovanemu vajazzlingu pregovoril njen prijatelj. "Okrasitev vagine mi je predstavil prijatelj. Potem ko sem se razšla s fantom, me je hotel razveseliti, zato sem se odločila, da svojo dragoceno damo razveselim tudi jaz. Videti je prekrasna, sije in blešči se kot disko krogla. To bi si morale omisliti vse ženske," je prepričana Jennifer.

Morda si bo premislila tudi bogata dedinja Paris Hilton, ki si želi povrniti nedolžnost. Le kaj bo rekla, ko izve za vajazzling?

Jennifer Love Hewitt in razkritje o njeni disko krogli si lahko ogledate v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.