Spolnost oživite z vizualizacijo

Foto: Žurnal24 Spomnite se občutka zaljubljenosti in se prepustite pozitivnim čustvom. (Foto: S
Zaželeno pozornost boste pritegnili le, če se boste dobro počutili v svoji koži. Odločitev, kakšna sporočila boste oddajali, pa je v vaših rokah.
Oglej si celoten članek
  • Na življenje in ljubezen glejte z optimizmom; mislite tudi nase. Ko vso energijo vlagate v razmerje, se težko osredotočite nase in na svoje želje; usklajevanje čustvenega, duševnega in telesnega zdravja postane pravi izziv. Če ste ujeti v nesrečno zvezo ali zvezo s težavnim človekom, ste ranljivejši in dovzetnejši za bolezni, prej se tudi izčrpate. Veliko energije namreč porabite za krpanje odnosa, za vas pa je ne ostane nič.
  • Otresite se negativnih misli. Pogosto razmišljate o preteklih težavah? Morda mislite na prihodnost in se v mislih prepuščate skrbem o stvareh, ki bodo šele prišle? Težko je ceniti trenutek, v katerem živite, če v mislih nenehno tehtate pretekle ali prihodnje dogodke. Tako zapravljate čas in izgubljate energijo, namesto da bi bili preprosto to, kar ste.
  • Prepustite se energiji ljubezni. Se spominjate občutka zaljubljenosti? Sprejmite energijo ljubezni in v svoje življenje vnesite pozitivna ljubezenska čustva. Ljubezen ustvarja občutek varnosti in zaupanja ter odpravlja tesnobo in nelagodje. Tako boste svoji naravni spolnosti omogočili, da se brez zadrege izrazi.
  • Obnovite energijo z vizualizacijo. Nad glavo si predstavljajte svetlečo sončno kroglo. Dovolite ji, da bo zbrala vso energijo, ki ste jo razdali, nato pa jo v mislih potegnite vase in se prepustite občutku, kako preplavlja prav vsako celico telesa. Z obnovo notranje energije se boste znebili negativnih misli in laže stopili v stik s svojim notranjim bistvom.
  • Napolnite se z energijo kadarkoli in kjerkoli. Z energijo se lahko polnite ves dan: medtem ko stojite v vrsti pred blagajno, po napornem sestanku s šefom ali med ogledom nogometne tekme. Oživljajte svojega duha kjerkoli in tako pogosto, kot želite. Kmalu se boste počutili lažje, bolj žive in sproščene, laže boste dosegli, kar želite.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.