Magazin > Lepota & telo
40 ogledov

Spolnost oživite z vizualizacijo

Spomnite se občutka zaljubljenosti in se prepustite pozitivnim čustvom. (Foto: S Žurnal24 main
Zaželeno pozornost boste pritegnili le, če se boste dobro počutili v svoji koži. Odločitev, kakšna sporočila boste oddajali, pa je v vaših rokah.
  • Na življenje in ljubezen glejte z optimizmom; mislite tudi nase. Ko vso energijo vlagate v razmerje, se težko osredotočite nase in na svoje želje; usklajevanje čustvenega, duševnega in telesnega zdravja postane pravi izziv. Če ste ujeti v nesrečno zvezo ali zvezo s težavnim človekom, ste ranljivejši in dovzetnejši za bolezni, prej se tudi izčrpate. Veliko energije namreč porabite za krpanje odnosa, za vas pa je ne ostane nič.
  • Otresite se negativnih misli. Pogosto razmišljate o preteklih težavah? Morda mislite na prihodnost in se v mislih prepuščate skrbem o stvareh, ki bodo šele prišle? Težko je ceniti trenutek, v katerem živite, če v mislih nenehno tehtate pretekle ali prihodnje dogodke. Tako zapravljate čas in izgubljate energijo, namesto da bi bili preprosto to, kar ste.
  • Prepustite se energiji ljubezni. Se spominjate občutka zaljubljenosti? Sprejmite energijo ljubezni in v svoje življenje vnesite pozitivna ljubezenska čustva. Ljubezen ustvarja občutek varnosti in zaupanja ter odpravlja tesnobo in nelagodje. Tako boste svoji naravni spolnosti omogočili, da se brez zadrege izrazi.
  • Obnovite energijo z vizualizacijo. Nad glavo si predstavljajte svetlečo sončno kroglo. Dovolite ji, da bo zbrala vso energijo, ki ste jo razdali, nato pa jo v mislih potegnite vase in se prepustite občutku, kako preplavlja prav vsako celico telesa. Z obnovo notranje energije se boste znebili negativnih misli in laže stopili v stik s svojim notranjim bistvom.
  • Napolnite se z energijo kadarkoli in kjerkoli. Z energijo se lahko polnite ves dan: medtem ko stojite v vrsti pred blagajno, po napornem sestanku s šefom ali med ogledom nogometne tekme. Oživljajte svojega duha kjerkoli in tako pogosto, kot želite. Kmalu se boste počutili lažje, bolj žive in sproščene, laže boste dosegli, kar želite.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.