Spolnost: Ta položaj je zjutraj učinkovitejši od kave

Foto: Profimedia
Ta položaj zagotavlja čudovit začetek dneva …
Oglej si celoten članek

Znanstveniki so odkrili, da je jutranji seks učinkovitejši kot pet skodelic kave, piše hrvaški portal Miss7. Podobno kot pri športu, seks poveča krvni pretok, hkrati pa poveča produktivnost in zadovoljstvo. Ravno zaradi tega je začeti dan na ta način zelo zdravo. Ker pa si zjutraj ne želimo pretiravati z "gimnastiko", je položaj "creme brulee" kot nalašč za popoln začetek dneva. 

Magazin Položaj, v katerem spita, razkriva, kako blizu sta si

Malo napora, veliko zadovoljstva 

Položaj "creme brulee" nudi možnost za globoko penetracijo in je podoben položaju žličke. Ta položaj je zelo intenziven, a zanj ne potrebujete velikega telesnega napora, kar jutranji seks naredi samo še boljši. Med seksom se poveča proizvodnja hormona sreče, zato ste po jutranji erotični telovadbi boljše volje, pa tudi stres, ki se kopiči preko dneva, lažje prenašate. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.