Spregovorila ljubica švedskega kralja

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred dvema letoma je svet izvedel, da ima švedski kralj Carl Gustaf vročo skrivnost. Sedaj je o njej spregovorila njegova nekdanja ljubica.
Oglej si celoten članek

Camilla Henemark, ljubica švedskega kralja Carla Gustafa, je napisala avtobiografijo z naslovom "Adieu, sladko življenje". In kot pišejo mediji, v knjigi ne manjka pikantnih podrobnosti. Camilla je med drugim izdala, da je s kraljem v posteljo skočila že po prvi večerji. "Po jedi sva se v restavraciji skrila za zaveso in se začela mečkati. Bilo je divje,“ piše 47-letna pevka, ki je zaslovela s skupino Army of Lovers.

Obmetavala sta se s sušijem

Camilla je opisala tudi večer, ko je s kraljem obiskala prijateljevo stanovanje. "Stanovanje je bilo opremljeno v stilu orientalskega bordela. Obmetavala sva se z vzglavniki, sušijem in malimi torticami.“

Zabavno pa je bilo tudi na jahti. Kot pravi Camilla, sta s kraljem plesala na palubi in se nacejala z žganjem. Bila sta tako divja, da so ju varnostniki prosili, naj se umakneta pod palubo. "Noč sva imela samo zase. Takrat sem se vanj zaljubila,“ piše temnolaska.

Dvor knjige še ni komentiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.