Magazin > VIP
21 ogledov

Spregovorila ljubica švedskega kralja

Camilla Henemark EPA
Pred dvema letoma je svet izvedel, da ima švedski kralj Carl Gustaf vročo skrivnost. Sedaj je o njej spregovorila njegova nekdanja ljubica.

Camilla Henemark, ljubica švedskega kralja Carla Gustafa, je napisala avtobiografijo z naslovom "Adieu, sladko življenje". In kot pišejo mediji, v knjigi ne manjka pikantnih podrobnosti. Camilla je med drugim izdala, da je s kraljem v posteljo skočila že po prvi večerji. "Po jedi sva se v restavraciji skrila za zaveso in se začela mečkati. Bilo je divje,“ piše 47-letna pevka, ki je zaslovela s skupino Army of Lovers.

Obmetavala sta se s sušijem

Camilla je opisala tudi večer, ko je s kraljem obiskala prijateljevo stanovanje. "Stanovanje je bilo opremljeno v stilu orientalskega bordela. Obmetavala sva se z vzglavniki, sušijem in malimi torticami.“

Zabavno pa je bilo tudi na jahti. Kot pravi Camilla, sta s kraljem plesala na palubi in se nacejala z žganjem. Bila sta tako divja, da so ju varnostniki prosili, naj se umakneta pod palubo. "Noč sva imela samo zase. Takrat sem se vanj zaljubila,“ piše temnolaska.

Dvor knjige še ni komentiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.