Spregovorila še druga ljubica

Foto: Žurnal24 Arnold in Maria naj bi sicer podpisala predporočno pogodbo, a bi lahko bila Mari
Gigi Goyette pravi, da se je njeno ljubezensko razmerje z Arnoldom Schwarzeneggerjem začelo, ko je bila stara 16 let.
Oglej si celoten članek

Gigi Goyette, ki je zaslovela kot otrok s serijo Hišica v preriji, trdi, da je Arnolda Schwarzeneggerja spoznala, ko je bila stara 16 let. Z 12 let starejšim bodibilderjem sta se prvič videla v neki restavraciji v Malibuju leta 1975. "Nisem vedela, kdo je. Pozneje smo odšli k njegovemu prijatelju. Tam sva se igrala s psi in se pogovarjala. Nenadoma pa sva pristala v spalnici in se ljubila," je izjavila Gigi.

Ko se je Goyettova preselila na Havaje, se je njuna aferica ohladila. Leta 1989 pa se je vrnila v ZDA in "sperminatorju" pomagala organizirati neki bodibilderski dogodek. Arnie je bil takrat že tri leta poročen z Mario, kljub temu pa je z Gigi spet pristal v postelji. Seksala sta celo v hotelu, v katerem je v istem času bivala Shriverjeva. "Arnold se je pritihotapil v mojo sobo. Rekla sem mu, da se mi to ne zdi dobra ideja, saj je v hotelu tudi njegova žena. A ni zaleglo. Nobeden od naju ni mogel zanikati strasti." Arnold je svoji ženi Gigi ob neki priložnosti predstavil. Maria naj bi ga celo okarala, ker je bil do nje nesramen.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.