Magazin > VIP
116 ogledov

Spregovorila še druga ljubica

Arnold in Maria naj bi sicer podpisala predporočno pogodbo, a bi lahko bila Mari Žurnal24 main
Gigi Goyette pravi, da se je njeno ljubezensko razmerje z Arnoldom Schwarzeneggerjem začelo, ko je bila stara 16 let.

Gigi Goyette, ki je zaslovela kot otrok s serijo Hišica v preriji, trdi, da je Arnolda Schwarzeneggerja spoznala, ko je bila stara 16 let. Z 12 let starejšim bodibilderjem sta se prvič videla v neki restavraciji v Malibuju leta 1975. "Nisem vedela, kdo je. Pozneje smo odšli k njegovemu prijatelju. Tam sva se igrala s psi in se pogovarjala. Nenadoma pa sva pristala v spalnici in se ljubila," je izjavila Gigi.

Ko se je Goyettova preselila na Havaje, se je njuna aferica ohladila. Leta 1989 pa se je vrnila v ZDA in "sperminatorju" pomagala organizirati neki bodibilderski dogodek. Arnie je bil takrat že tri leta poročen z Mario, kljub temu pa je z Gigi spet pristal v postelji. Seksala sta celo v hotelu, v katerem je v istem času bivala Shriverjeva. "Arnold se je pritihotapil v mojo sobo. Rekla sem mu, da se mi to ne zdi dobra ideja, saj je v hotelu tudi njegova žena. A ni zaleglo. Nobeden od naju ni mogel zanikati strasti." Arnold je svoji ženi Gigi ob neki priložnosti predstavil. Maria naj bi ga celo okarala, ker je bil do nje nesramen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.