Spremenjena Denise Dame pravi, da bo letos obdržala le botoks

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Bi jo prepoznali?
Oglej si celoten članek

Manekenka, vlogerka in Instagram zvezdnica Denise Dame je ena naših najbolj kontroverznih vplivnic, ki pa že nekaj časa živi v Londonu, kjer dela kot manekenka in to zelo uspešna. Februarja je namreč nastopila tudi na londonskem tednu mode.

Denise pa danes ni več svetlolasa zapeljivka, že pred časom si je namreč pobarvala lase na črno, sedaj pa je postala še dolgolaska. Da prisega na estetske popravke ne skriva, za novo leto pa je v svojem duhovitem slogu zapisala: "Edina toksična stvar, ki jo bom v letu 2020 obdržala, je botoks." Lepotica je na najnovejših Instagram fotografijah skoraj neprepoznavna. 

Korošica, ki ljubi "Guči“, s temi YouTube videe je namreč zaslovela, rada dviguje prah. Njen najbolj znan incident se je zgodil na Žarometih, leta 2018. Ker ni dobila nagrade za spletno zvezdo, ta je šla v roke Cirilu Komotarju, je skočila na noge in se začela dreti, da je nagrada njena. Zaradi kontroverznosti pa je bila tarča groženj in žaljivk pogosto tudi sama. Zlobni jeziki so ji celo očitali, da je v resnici moški, tako se je takrat odzvala na te govorice: "Rada bi vam povedala, da sem nad temi besedami in trditvami naravnost zgrožena. Zgrožena sem zaradi tega, ker to govorite tako, kot bi bilo to nekaj slabega. Kot da si manjvredna, slaba oseba, če si slučajno transvestit. Zato sem se odločila, da vam tega nikoli ne izdam. Ne zdi se mi pomembno. Kaj se skriva tam spodaj, bo pa vedelo le nekaj moških in tudi žensk. Za vse ostale pa ... Žal, moji standardi so, tako kot jaz, zelo visoki. Vsi se boste morali (še naprej) spraševati, ali sem ženska s tako čudovitimi in izrazitimi obraznimi potezami in zato prava kameleonka in naravnost rojena za poklic modela ali moški.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:22 6. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • 14:07 5. Marec 2020.

    Kolkšen kljun ima...

  • 13:54 5. Marec 2020.

    Vplivnica ???? Pa vi sploh veste,kaj pišete,gospod vplivnež ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.