Magazin > VIP
15730 ogledov

Spremenjena Denise Dame pravi, da bo letos obdržala le botoks

denise dame Mediaspeed
Bi jo prepoznali?

Manekenka, vlogerka in Instagram zvezdnica Denise Dame je ena naših najbolj kontroverznih vplivnic, ki pa že nekaj časa živi v Londonu, kjer dela kot manekenka in to zelo uspešna. Februarja je namreč nastopila tudi na londonskem tednu mode.

Denise pa danes ni več svetlolasa zapeljivka, že pred časom si je namreč pobarvala lase na črno, sedaj pa je postala še dolgolaska. Da prisega na estetske popravke ne skriva, za novo leto pa je v svojem duhovitem slogu zapisala: "Edina toksična stvar, ki jo bom v letu 2020 obdržala, je botoks." Lepotica je na najnovejših Instagram fotografijah skoraj neprepoznavna. 

Korošica, ki ljubi "Guči“, s temi YouTube videe je namreč zaslovela, rada dviguje prah. Njen najbolj znan incident se je zgodil na Žarometih, leta 2018. Ker ni dobila nagrade za spletno zvezdo, ta je šla v roke Cirilu Komotarju, je skočila na noge in se začela dreti, da je nagrada njena. Zaradi kontroverznosti pa je bila tarča groženj in žaljivk pogosto tudi sama. Zlobni jeziki so ji celo očitali, da je v resnici moški, tako se je takrat odzvala na te govorice: "Rada bi vam povedala, da sem nad temi besedami in trditvami naravnost zgrožena. Zgrožena sem zaradi tega, ker to govorite tako, kot bi bilo to nekaj slabega. Kot da si manjvredna, slaba oseba, če si slučajno transvestit. Zato sem se odločila, da vam tega nikoli ne izdam. Ne zdi se mi pomembno. Kaj se skriva tam spodaj, bo pa vedelo le nekaj moških in tudi žensk. Za vse ostale pa ... Žal, moji standardi so, tako kot jaz, zelo visoki. Vsi se boste morali (še naprej) spraševati, ali sem ženska s tako čudovitimi in izrazitimi obraznimi potezami in zato prava kameleonka in naravnost rojena za poklic modela ali moški.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blossoming.

A post shared by Miss Denise Dame (@theofficialdenisedame) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The only toxic thing that I'm keeping in 2020 is botox. 😘

A post shared by Miss Denise Dame (@theofficialdenisedame) on

Komentarjev 4
 • Avatar Samilenka
  Samilenka 00:22 06.marec 2020.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

 • stilist 14:07 05.marec 2020.

  Kolkšen kljun ima...

 • sam50 13:54 05.marec 2020.

  Vplivnica ???? Pa vi sploh veste,kaj pišete,gospod vplivnež ???