Sprožil govorice: Je zato tako mrko gledala pred sebe?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tako je razložil, zakaj je manjkala.
Oglej si celoten članek

Ko se je monaška knežja družina na državni praznik po dolgem času spet skupaj pokazala svojim podanikom, so bile vse oči usmerjene v Charlene, o kateri se v zadnjem času ni veliko pisalo, pa tudi videli so jo le redki.

Kaj je narobe z 41-letnico, ki tudi tokrat na balkonu ni bila videti srečna? Je morda noseča? Ko Charlene svojega soproga ni pospremila na prireditev "Flame of Peace" na Dunaj, je lady Christa Mayrhofer-Dukor, sestrična Albertove pokojne mame Gracie Patricie, kneza kar naravnost vprašala, kje se mudi njegova žena. Albet je odvrnil, da se Charlene nahaja "v posebni fazi“, zato mora biti do nje "zelo obziren“. "Kot ženski mi je bilo takoj jasno, kaj mi je hotel povedati. Charlene je spet noseča,“ je za italijanski medij Oggi povedala Albertova sorodnica, ki je še dodala, da se Južnoafričanka obnaša tako, kot se je obnašala pred leti, ko je morala med nosečnostjo na posebne terapije.

Par ima sice štiriletna dvojčka, Jacquesa in Gabriello.

Foto: Profimedia kneginja Charlene

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.