Magazin > VIP
12893 ogledov

Sprožil govorice: Je zato tako mrko gledala pred sebe?

kneginja Charlene Profimedia
Tako je razložil, zakaj je manjkala.

Ko se je monaška knežja družina na državni praznik po dolgem času spet skupaj pokazala svojim podanikom, so bile vse oči usmerjene v Charlene, o kateri se v zadnjem času ni veliko pisalo, pa tudi videli so jo le redki.

Kaj je narobe z 41-letnico, ki tudi tokrat na balkonu ni bila videti srečna? Je morda noseča? Ko Charlene svojega soproga ni pospremila na prireditev "Flame of Peace" na Dunaj, je lady Christa Mayrhofer-Dukor, sestrična Albertove pokojne mame Gracie Patricie, kneza kar naravnost vprašala, kje se mudi njegova žena. Albet je odvrnil, da se Charlene nahaja "v posebni fazi“, zato mora biti do nje "zelo obziren“. "Kot ženski mi je bilo takoj jasno, kaj mi je hotel povedati. Charlene je spet noseča,“ je za italijanski medij Oggi povedala Albertova sorodnica, ki je še dodala, da se Južnoafričanka obnaša tako, kot se je obnašala pred leti, ko je morala med nosečnostjo na posebne terapije.

Par ima sice štiriletna dvojčka, Jacquesa in Gabriello.

kneginja Charlene | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.