Spustite naravo v dom

Foto: Žurnal24 Zelenje bo veliko pripomoglo k boljšemu počutju. (Foto: Shutterstock)
Stik z naravo bo vaš dom spremenil v bolj kvaliteten in človeku prijazen prostor za življenje.
Oglej si celoten članek

Naravo lahko v stanovanje vključite na več načinov. Velikost, lokacija in svetloba, ki prihaja v dom so ključni elementi, ob katerih boste razpolagali z možnostmi vključevanja narave v vaše okolje. Priporočeno je, da so v dom vključeni elementi narave, saj je bil z njo človek od nekdaj povezan. Vizualna povezanost z okoljem, sobne rastline, motivi narave in naravni materiali kot osnova notranje opreme, so samo nekateri od načinov vključevanja narave v dom.

Preprosto in efektivno je povezovanje domovanja in narave z velikimi okni, ki gledajo na zeleni vrt, zeleno dvorišče ali mestno zelenico. Če nimate možnosti, da bi si z velikimi okni pričarali del narave v vašem domu, vanj vstavite sobne rastline, ki bodo popolnoma spremenile vzdušje vašega stanovanja.

Spalnice in otroške sobe naj krasijo motivi iz narave. V kuhinji naj se v lončkih razrastejo različne začimbe, ki bodo imele dekorativno in funkcionalno nalogo. Naravo lahko v dom vključite tudi z izbranim pohištvom. Les bo v dom prinesel toplino, kamen pa bo paša za oči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.