Srbi napadli ženo Novaka Đokovića: Sram naj te bo!

Foto: Profimedias Jelena Novak Đoković
Jeleno skritizirali domačini.
Oglej si celoten članek

Žena srbskega športnika Novaka Đokovića Jelena je bila do zdaj zelo priljubljena med Srbi in jo za vsako ceno branili, ko je kdo karkoli rekel čez njo. No, njihovo naklonjenost je pred kratkim izgubila. Jelena je na neki srbski fakulteti predavala študentom. Na videu, ki ga je posnel eden od študentov, se vidi, da se ni mogla spomniti nekaterih srbskih besed in da jih je zamenjala z angleškimi.

"Skills …. To bi bile … Spretnosti," je povedala Jelena po tem, ko so ji prevod prišepnili iz občinstva. Zmedla se je tudi pri besedi 'prioritiziranje', ki je izpeljanka iz angleške besede, a ji vseeno ni šla z jezika. Besedo je morala izgovoriti kar nekajkrat, da ji je končno uspelo.

Pod videom se je usul plaz kritik, češ, da jo je lahko sram, saj je rojena v Srbiji in ne zna maternega jezika ter ga zamenjuje z angleščino. "Samo v Srbiji lahko predavaš zato, ker je tvoj mož uspel," je bil še eden mnogih komentarjev. Verjetno je bila Jelena le utrujena ali pa živčna, ker je predavala pred polno dvorano študentov in ni kar tako pozabila maternega jezika, srbščine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:11 31. Avgust 2017.

    Dol mi visi....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.