Magazin > VIP
7666 ogledov

Srbi napadli ženo Novaka Đokovića: Sram naj te bo!

Jelena Novak Đoković Profimedias
Jeleno skritizirali domačini.

Žena srbskega športnika Novaka Đokovića Jelena je bila do zdaj zelo priljubljena med Srbi in jo za vsako ceno branili, ko je kdo karkoli rekel čez njo. No, njihovo naklonjenost je pred kratkim izgubila. Jelena je na neki srbski fakulteti predavala študentom. Na videu, ki ga je posnel eden od študentov, se vidi, da se ni mogla spomniti nekaterih srbskih besed in da jih je zamenjala z angleškimi.

"Skills …. To bi bile … Spretnosti," je povedala Jelena po tem, ko so ji prevod prišepnili iz občinstva. Zmedla se je tudi pri besedi 'prioritiziranje', ki je izpeljanka iz angleške besede, a ji vseeno ni šla z jezika. Besedo je morala izgovoriti kar nekajkrat, da ji je končno uspelo.

Pod videom se je usul plaz kritik, češ, da jo je lahko sram, saj je rojena v Srbiji in ne zna maternega jezika ter ga zamenjuje z angleščino. "Samo v Srbiji lahko predavaš zato, ker je tvoj mož uspel," je bil še eden mnogih komentarjev. Verjetno je bila Jelena le utrujena ali pa živčna, ker je predavala pred polno dvorano študentov in ni kar tako pozabila maternega jezika, srbščine.

Komentarjev 1
Sorodne novice