Šport
2522 ogledov

Slaba novica za Đokovića

Novak Đoković EPA
Novak Đoković ima hude težave zaradi poškodovanega komolca.

Nekdanji najboljši teniški igralec sveta Srb Novak Đoković bo po vsej verjetnosti moral izustiti odprto prvenstvo ZDA v New Yorku, poroča srbski dnevnik Športni Žurnal, ki se sklicuje na besede zdravnika Zdenka Milinkovića.

Ta napoveduje, da bo moral Đoković zaradi poškodbe komolca mirovati od osem do dvanajst tednov, kar bi lahko pomenilo tudi, da je že končal sezono.

"Novak je bil prejšnji teden na pregledih pri specialistih v Torontu, prav tako se je posvetoval z našimi eksperti. Z igranjem se njegovo stanje komolca le še slabša, storil je veliko napako, ker je kljub resnosti poškodbe stiskal zobe in igral," je dejal Milinković.

Đoković, ki je v Wimbledonu zaradi poškodbe predal četrtfinalni dvoboj Tomašu Berdychu, v New Yorku pa bi bil četrti nosilec, bo svojo uradno odločitev in stanje poškodbe še ta teden pojasnil na novinarski konferenci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice