Šport
2340 ogledov

Plaz kritik zaradi te poteze Nadala

wimbledon rafael nadal EPA
Španski zvezdnik si je na neverjeten način nakopal jezo ljubiteljev tenisa.

Rafael Nadal se je moral posloviti v osmini finala Wimbledona, ko ga je v petih nizih, zadnji se je končal s 15:13, premagal Luksemburžan Gilles Müller. Španec je bil po porazu razumljivo razočaran, na nenavaden način pa se je zameril tudi ljubiteljem tenisa.

Kar nekaj je bilo namreč takšnih, ki so Nadalu zamerili potezo ob odmoru. Španec je namreč potreboval pomoč pobiralca žogic, da je uporabil koš za smeti. Ta se je sicer nahajal tik ob njemu. "Zanima me, če si sam obriše r...," je bil eden izmed komentarjev na twitterju. "Zgražanje nad Nadalom je nepotrebno. Če si pravi ljubitelj tenisa, potem veš, koliko osredotočenosti je potrebno za igranje tenisa. In ne za metanje smeti," je nekdo drug branil Španca.

Outrage over Nadal is unnecessary! If you are a true tennis fan you will know how much concentration is required instead throwing trash.

Idiot Rafael Nadal gives ballboy trash to put in the bin... https://t.co/rIA2dX5oQr

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.