Srbkinje si kupujejo devištvo

Foto: Žurnal24 Srbkinje rade zapravljajo za plastične operacije.
Žensko prebivalstvo v Srbiji je ponorelo za novo "modo". S preprosto operacijo si za 500 evrov kupijo nov himen, ki ga nato prodajo bogatašem v Dubaju za 7.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Vedno več Srbkinj se odloča za himenoplastiko, operacijo, ki vam povrne deviško kožico. Gre za izredno preprost poseg, ki traja največ 15 minut, nov himen pa ginekolog ustvari iz ostalih delov tkiva. Cena himenoplastike znaša 500 evrov, kar se srbskim ženskam ne zdi drago.

6.500 evrov zaslužka

Po opravljeni operaciji se nato večina Srbkinj odpravi v Dubaj, kjer svojo deviškost prodajo bogatim Arabcem, ki visoko cenijo nedolžna dekleta. Ti so za noč z njimi pripravljeni odšteti tudi do 7.000 evrov.

Ginekolog Dušan M. Protić je pojasnil, da ima v zadnjem času veliko dela. "Imel sem pacientko, ki se je za himenoplastiko odločila že trikrat. Pri meni kupi deviško kožico, ki jo nato proda Arabcem. Tako se preživlja."

Himen kot darilo
Dr. Protić je med drugim razložil, da se številne pacientke za tovrsten poseg odločijo tudi iz ljubezenskih razlogov. "Številna mlada dekleta imajo težave z moškimi, ki jih stalno zaslišujejo, koliko partnerjev so imele pred njim. S himenoplastiko se želijo zaščititi pred takšnimi vprašanji." Protić je vajen že vseh mogočih zgodbic. Med drugim se je nanj obrnila pacientka, ki je želela s ponovno deviškostjo presenetiti moža za njuno 10. obletnico poroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.