Magazin > Bizarno
17 ogledov

Srbkinje si kupujejo devištvo

Srbkinje rade zapravljajo za plastične operacije. Žurnal24 main
Žensko prebivalstvo v Srbiji je ponorelo za novo "modo". S preprosto operacijo si za 500 evrov kupijo nov himen, ki ga nato prodajo bogatašem v Dubaju za 7.000 evrov.

Vedno več Srbkinj se odloča za himenoplastiko, operacijo, ki vam povrne deviško kožico. Gre za izredno preprost poseg, ki traja največ 15 minut, nov himen pa ginekolog ustvari iz ostalih delov tkiva. Cena himenoplastike znaša 500 evrov, kar se srbskim ženskam ne zdi drago.

6.500 evrov zaslužka

Po opravljeni operaciji se nato večina Srbkinj odpravi v Dubaj, kjer svojo deviškost prodajo bogatim Arabcem, ki visoko cenijo nedolžna dekleta. Ti so za noč z njimi pripravljeni odšteti tudi do 7.000 evrov.

Ginekolog Dušan M. Protić je pojasnil, da ima v zadnjem času veliko dela. "Imel sem pacientko, ki se je za himenoplastiko odločila že trikrat. Pri meni kupi deviško kožico, ki jo nato proda Arabcem. Tako se preživlja."

Himen kot darilo
Dr. Protić je med drugim razložil, da se številne pacientke za tovrsten poseg odločijo tudi iz ljubezenskih razlogov. "Številna mlada dekleta imajo težave z moškimi, ki jih stalno zaslišujejo, koliko partnerjev so imele pred njim. S himenoplastiko se želijo zaščititi pred takšnimi vprašanji." Protić je vajen že vseh mogočih zgodbic. Med drugim se je nanj obrnila pacientka, ki je želela s ponovno deviškostjo presenetiti moža za njuno 10. obletnico poroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.