Srečno, Kekec: Naš otroški zvezdnik danes živi idilično življenje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kljub temu, da se ni odločil za igralsko kariero, danes živi sanjsko življenje …
Oglej si celoten članek

Za danes 61-letnega Zlatka Krasniča, ki je igral v tretjem delu Galetovega Kekca (Kekčeve ukane), je bila to prva in zadnja filmska izkušnja. "Film smo takrat snemali dva meseca in pol in to so bile vse moje poletne počitnice, zato se kasneje, ko so me klicali, zato nisem več odločil. Kot otroku so mi namreč več pomenile počitnice. In še danes mi svoboda veliko pomeni, zato je moja velika ljubezen motor," danes pove Krasnič, ki na Ministrstvu za kmetijstvo dela kot agronom. 

Z ženo živi v hiši ob gozdu, ima dve odrasli hčerki in vnukinjo, ki je stara dve leti in pol. "Z ženo sva prepotovala že cel svet, razen Avstralije, letos pa sva se z motorjem odpravila do Črne gore," še pove nekdanji otroški zvezdnik, ki je tudi lastnik psičke mešanke, ki je že od rojstva slepa.

Nekdanji filmski Kekec ima tako resnično idilično življenje. "Tudi malo slabega mora biti, a moram priznati, da je bilo življenje do sedaj z mano kar prijazno," še pove Krasnič. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:38 17. November 2020.

    Fake news. ---------------- Mojca: "Kekec! Keee-kec! Keeeeeeee-kec! Keeeeeeeeeeeee-kec!" Kekec: "Pssst Mojca, tih bod, drgač boš tud ti pašteta."

  • 07:21 17. November 2020.

    o fak, še kekec ni taprav slovenc, grem se ubit , ker sem živel v zmoti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.