Magazin > VIP
56866 ogledov

Srečno, Kekec: Naš otroški zvezdnik danes živi idilično življenje

Kekec Youtube
Kljub temu, da se ni odločil za igralsko kariero, danes živi sanjsko življenje …

Za danes 61-letnega Zlatka Krasniča, ki je igral v tretjem delu Galetovega Kekca (Kekčeve ukane), je bila to prva in zadnja filmska izkušnja. "Film smo takrat snemali dva meseca in pol in to so bile vse moje poletne počitnice, zato se kasneje, ko so me klicali, zato nisem več odločil. Kot otroku so mi namreč več pomenile počitnice. In še danes mi svoboda veliko pomeni, zato je moja velika ljubezen motor," danes pove Krasnič, ki na Ministrstvu za kmetijstvo dela kot agronom. 

Z ženo živi v hiši ob gozdu, ima dve odrasli hčerki in vnukinjo, ki je stara dve leti in pol. "Z ženo sva prepotovala že cel svet, razen Avstralije, letos pa sva se z motorjem odpravila do Črne gore," še pove nekdanji otroški zvezdnik, ki je tudi lastnik psičke mešanke, ki je že od rojstva slepa.

Nekdanji filmski Kekec ima tako resnično idilično življenje. "Tudi malo slabega mora biti, a moram priznati, da je bilo življenje do sedaj z mano kar prijazno," še pove Krasnič. 

Komentarjev 5
  • MihaPu 19:53 17.november 2020.

    To je pa šok, tudi jaz tega nisem vedel. Zlatko sigurno ni slovensko ime je pa slovansko, kar je načeloma vseeno plus. Simbol slovenstva Kekec pa da ni g'arenjc ?! Krščenmatiček in tristo kosmatih.

  • popokatopetl 12:38 17.november 2020.

    Fake news. ---------------- Mojca: "Kekec! Keee-kec! Keeeeeeee-kec! Keeeeeeeeeeeee-kec!" Kekec: "Pssst Mojca, tih bod, drgač boš tud ti pašteta." ...prikaži večd, drgač boš tud ti pašteta."

  • matjaz39 07:21 17.november 2020.

    o fak, še kekec ni taprav slovenc, grem se ubit , ker sem živel v zmoti