Srečo išče v Londonu

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Top model smo ujeli na top koncertu skupine Zmelkoow na izolskem ribiškem prazniku.
Oglej si celoten članek

Simpatično zmagovalko šova Slovenski top model Majo Fučak smo ujeli na ribiškem prazniku v Izoli. Lepotica je prišla prisluhnit, po njenem okusu, najboljši domači glasbeni skupini: "Na tovrstne zadeve ne hodim pogosto, vendar me je danes premagal dolgčas in sem prišla poslušat Zmelkoowe. Njihova glasba je ena boljših na slovenski sceni, všeč so mi njihova zabavna besedila," nam je zaupala.

Maja pravi, da se čez poletje ni veliko zadrževala na domači obali, saj je počitnice preživela delovno, v Londonu. "Pred kratkim sem se vrnila iz Londona, kjer sem en mesec hodila po agencijah in iskala pravo zase. Uspeh mojega obiska v britanski prestolnici še ni znan, sicer pa se za vse posle dogovarjam prek matične slovenske agencije," je povedala lepa Maja, ki dodaja, da prioriteta številka ena še vedno ostaja šola, ki se začne že čez dober teden.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.