Magazin > VIP
106 ogledov

Srečo išče v Londonu

Maja Fučak Ana Fetih
Top model smo ujeli na top koncertu skupine Zmelkoow na izolskem ribiškem prazniku.

Simpatično zmagovalko šova Slovenski top model Majo Fučak smo ujeli na ribiškem prazniku v Izoli. Lepotica je prišla prisluhnit, po njenem okusu, najboljši domači glasbeni skupini: "Na tovrstne zadeve ne hodim pogosto, vendar me je danes premagal dolgčas in sem prišla poslušat Zmelkoowe. Njihova glasba je ena boljših na slovenski sceni, všeč so mi njihova zabavna besedila," nam je zaupala.

Maja pravi, da se čez poletje ni veliko zadrževala na domači obali, saj je počitnice preživela delovno, v Londonu. "Pred kratkim sem se vrnila iz Londona, kjer sem en mesec hodila po agencijah in iskala pravo zase. Uspeh mojega obiska v britanski prestolnici še ni znan, sicer pa se za vse posle dogovarjam prek matične slovenske agencije," je povedala lepa Maja, ki dodaja, da prioriteta številka ena še vedno ostaja šola, ki se začne že čez dober teden.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.