Sta Katie in Jamie nov parček?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Hollywoodu se govori, da sta Katie Holmes in Jamie Foxx najnovejši parček. Paparaci so ju že opazili, kako se držita za roke.
Oglej si celoten članek

Ko je Katie Holmes pred dobrim letom oznanila, da hoče ločitev, je Tom Cruise obstal odptih ust, saj ga je povsem šokirala. A zdaj ga bo najbrž presenetila na enak način, saj naj bi se spetljala z njegovim nekdanjim najboljšim prijateljem Jamiejem Foxxom.

Čeprav še ni potrjeno, da sta par, fotografije in očividci govorijo svoje. Zvezdnika so namreč opazili skupaj na nekem družabnem dogodku, kjer sta ves čas plesala skupaj, ujeli pa so ju tudi, ko sta se držala za roke. Očividci so ob tem tudi povedali, da Katie že dolgo niso videli tako nasmejane, časnik The Post pa piše, da sta le stara prijatelja. A njeni bližnji prijatelji pravijo, da sta se v zadnjih tednih zelo zbližala. Kaj je torej res, bo pokazal čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.