Magazin > VIP
57 ogledov

Sta Katie in Jamie nov parček?

Jamie Foxx Katie Holmes Tom Cruise Reuters
V Hollywoodu se govori, da sta Katie Holmes in Jamie Foxx najnovejši parček. Paparaci so ju že opazili, kako se držita za roke.

Ko je Katie Holmes pred dobrim letom oznanila, da hoče ločitev, je Tom Cruise obstal odptih ust, saj ga je povsem šokirala. A zdaj ga bo najbrž presenetila na enak način, saj naj bi se spetljala z njegovim nekdanjim najboljšim prijateljem Jamiejem Foxxom.

Čeprav še ni potrjeno, da sta par, fotografije in očividci govorijo svoje. Zvezdnika so namreč opazili skupaj na nekem družabnem dogodku, kjer sta ves čas plesala skupaj, ujeli pa so ju tudi, ko sta se držala za roke. Očividci so ob tem tudi povedali, da Katie že dolgo niso videli tako nasmejane, časnik The Post pa piše, da sta le stara prijatelja. A njeni bližnji prijatelji pravijo, da sta se v zadnjih tednih zelo zbližala. Kaj je torej res, bo pokazal čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.