Sta se Drnovškova hči in slavni igralec razšla?

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nana Forte in Jure Ivanušič naj bi se po desetih letih poznanstva razšla.
Oglej si celoten članek

Po poročanju revije Nova naj bi se znana komponistka in hči pokojnega predsednika Janeza Drnovška, Nana Forte ter pianist in igralec Jure Ivanušič po desetih letih poznanstva in več kot sedmih letih zveze, v kateri se jima je rodila hči Titina, razšla.

protesti v mariboru Jure Ivanušič poškodovan na protestih

Igralca naj bi precej zapuščenega opazili v eni izmed ljubljanskih trgovin z živili, menda pa so v skrbeh tudi njuni prijatelji. Informacijo smo preverili pri Juretu, ki pa se je govoricam iz srca nasmejal. "Prvič slišim. Še vedno sva par, gre za dezinformacijo. Tisti prijatelji, ki jih poznam, se mi ne zdijo prav nič zaskrbljeni," se je pošalil Jure in izdal, da je z njima z Nano vse v redu, prav tako pa s Titino, ki se je že usmerila v balet. "Trenira balet, z glasbo jo ne siliva, dokler sama ne bo pokazala interesa," je še dodal Jure.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:25 16. Oktober 2018.

    Ivanusic je glih tk slaven kot je Fetiseva odlicna novinarka😂😂😂

  • 10:21 16. Oktober 2018.

    A to si vi kar izmislite neke govorice in jih potem demantirate? Ta članek je sam sebi namen.

  • 09:57 16. Oktober 2018.

    Slavni igralec?! Resno? Pa še tole: '... z glasbo JO ne siliva.' -> Ana H. Fetih, malo polektorirajte tole Vaše …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.