Stari dobri rocker Cocker

Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdu%C5%A1il Sto%C5%BEice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice Foto: Žurnal24 Cocker navdušil Stožice
Joe Cocker je skoraj razprodal stožiško dvorano, kljub ne najboljšemu ozvočenju pa je dal tisto, kar je občinstvo (starejše in umirjeno) pričakovalo.
Oglej si celoten članek
Fotografije koncerta si lahko ogledate TUKAJ.

Človek poje, kot da takrat ne obstaja nič drugega. Njegov gromki, skoraj črnski glas ostaja neverjeten, zato rahlo komičnega stopicljanja in kriljenja po nekaj minutah nihče ne opazi več. Kot tudi ne, da bi pesem You are so Beautiful (pa še katera) v izvedbi kakega bolj piskajočega vokala zvenela prav grozno.

Prvi malo večji val navdušenja je prinesla skladba Up Where We Belong iz filma Častnik in Gentleman (1982), a prav množičnega vstajanja s stolov in plesnega razmetavanja ni bilo niti med vrhuncem odličnih uspešnic You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart in With a Little Help From My Friends.

Po uri in 40 minut je 66-letni bluzovski roker, ki si je v dobrih dveh mesecih zadal 38 koncertov, koncert končal z novo in lepo Thankful (Hard Knocks).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.