Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Stari dobri rocker Cocker

Cocker navdušil Stožice
1/11
Žurnal24 main
Joe Cocker je skoraj razprodal stožiško dvorano, kljub ne najboljšemu ozvočenju pa je dal tisto, kar je občinstvo (starejše in umirjeno) pričakovalo.
Fotografije koncerta si lahko ogledate TUKAJ.

Človek poje, kot da takrat ne obstaja nič drugega. Njegov gromki, skoraj črnski glas ostaja neverjeten, zato rahlo komičnega stopicljanja in kriljenja po nekaj minutah nihče ne opazi več. Kot tudi ne, da bi pesem You are so Beautiful (pa še katera) v izvedbi kakega bolj piskajočega vokala zvenela prav grozno.

Prvi malo večji val navdušenja je prinesla skladba Up Where We Belong iz filma Častnik in Gentleman (1982), a prav množičnega vstajanja s stolov in plesnega razmetavanja ni bilo niti med vrhuncem odličnih uspešnic You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart in With a Little Help From My Friends.

Po uri in 40 minut je 66-letni bluzovski roker, ki si je v dobrih dveh mesecih zadal 38 koncertov, koncert končal z novo in lepo Thankful (Hard Knocks).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.