Stavros od zdaj na koncert kar s slovenskim e-kolesom

Foto: S-BIKES
Foto: S-BIKES
Jasmin Stavros, kralj zabav na področju nekdanje skupne države, bo morda od zdaj naprej na svoje koncerte prišel kar s kolesom. Postal je namreč nove obraz slovenske znamke električnih koles S-bikes.
Oglej si celoten članek

63-letni glasbenik je znan po vedno aktivnem in športnem načinu življenja. Je aktiven smučar, tenisač in tudi kolesar. Še posebej poleti veliko kolesari po obali njegove Korčule. Če gre trend v avtomobilski industriji v smer električnih koles, ni nič drugače tudi pri kolesarstvu, kjer na velika vrata trkajo e-kolesa.

Električna kolesa so na slovenskem povzročila pravo malo kolesarsko revolucijo, svojo priložnost na tem področju pa vidi tudi slovenski S-bikes, kjer upajo, da bo prav Jasmin Stavros, priljubljeni pevec rojen v Splitu, spodbudil ljudi, da se naokoli več prevažajo s kolesi in manj z avtomobili. 

Danes na kolesu spet vidimo številne obraze vseh generacij. "Z znamko S-bikes smo želeli spodbuditi gibanje na prostem. Še posebej pri tistih, ki so se koles že precej odvadili. Nazaj na kolo smo spodbudili številne uporabnike. Hkrati smo z atraktivnim izgledom navdušili mlade, da je kolesarjenje spet popularno," je dejal Boštjan Felc, vodja kolesarskega oddelka v podjetju Špan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.