Magazin > VIP
832 ogledov

Stavros od zdaj na koncert kar s slovenskim e-kolesom

S-BIKES
Jasmin Stavros, kralj zabav na področju nekdanje skupne države, bo morda od zdaj naprej na svoje koncerte prišel kar s kolesom. Postal je namreč nove obraz slovenske znamke električnih koles S-bikes.

63-letni glasbenik je znan po vedno aktivnem in športnem načinu življenja. Je aktiven smučar, tenisač in tudi kolesar. Še posebej poleti veliko kolesari po obali njegove Korčule. Če gre trend v avtomobilski industriji v smer električnih koles, ni nič drugače tudi pri kolesarstvu, kjer na velika vrata trkajo e-kolesa.

Električna kolesa so na slovenskem povzročila pravo malo kolesarsko revolucijo, svojo priložnost na tem področju pa vidi tudi slovenski S-bikes, kjer upajo, da bo prav Jasmin Stavros, priljubljeni pevec rojen v Splitu, spodbudil ljudi, da se naokoli več prevažajo s kolesi in manj z avtomobili. 

Danes na kolesu spet vidimo številne obraze vseh generacij. "Z znamko S-bikes smo želeli spodbuditi gibanje na prostem. Še posebej pri tistih, ki so se koles že precej odvadili. Nazaj na kolo smo spodbudili številne uporabnike. Hkrati smo z atraktivnim izgledom navdušili mlade, da je kolesarjenje spet popularno," je dejal Boštjan Felc, vodja kolesarskega oddelka v podjetju Špan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.