Ste videli ta cirkus v včerajšnjem delu šova Kmetije?

Foto: POP TV damijan gjerkeš
Tega niso pričakovali.
Oglej si celoten članek

V areni sta se spopadla člana družine pekov Maja in Robi. V boju spretnosti je za eno točko izgubil Robi. A njegova usoda še ni bila zapečatena, tokrat je arena potekala malce drugače.

Foto: Pop TV Kmetija Kot je novo obdobje na Kmetiji napovedala voditeljica Natalija Bratkovič, je nastopila 'nova era'. Prišel je čas, ko ni več dveh družin. Peki in mlinarji so se združili. Nekateri tekmovalci so bili nad tem navdušeni, nekateri malo manj. Med manj navdušenimi je bil zagotovo Damijan, ki je pred izločitvijo varen že 6 tednov zaporedoma, saj je glava družine mlinarjev, ki do zdaj niso izgubili še niti ene naloge. Povedal je tudi, da ga skrbi, kaj se bo zgodilo, če izgubi klobuk, saj ve, da bo prvi na tapeti za v areno.

Poleg tega, da sta se družini združili, je Natalija napovedala, da se bo nekdo vrnil med tekmovalce. V areno so vstopili izpadli tekmovalci Darja, Branko, Tamara, Jan in Mirela. Člani družine so glasovali, kdo od izpadlih tekmovalcev dobi pravico, da se vrne v igro in v boj za glavno nagrado.

Ker je bilo glasovanje izenačeno – Tamara in Robi sta dobila po tri glasove – sta se na posestvo vrnila oba tekmovalca. A tu še ni konec pretresov za tekmovalce. Glavo nove družine bodo določili Darja, Branko, Jan in Mirela, tekmovalci, ki niso dobili še ene priložnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 07:48 29. Oktober 2017.

    Ne gledam.

  • 14:50 28. Oktober 2017.

    Ampak res, Damjan res misli, da je nedotakljiv! Pa čeprav to ni samo igra bi se lahko malo drugače obnašal!!! …

  • 08:38 28. Oktober 2017.

    Tae Damjan je prepotenten, ker ne bo izbran za glavo družine, ker misli, da mu to pripada, bo spokal domov, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.