Številne je ta odločitev Pop TV zelo razbesnela

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Bliža se nova sezona priljubljenega šova Zvezde Plešejo, a Pop TV je s to odločitvijo razjezil številne gledalce ...
Oglej si celoten članek

Znani so že prvi tekmovalci nove sezone šova Zvezde plešejo, med njimi so novinar, pevec in modni agent Tomaž Mihelič, igralka Mojca Funkl, pevka Alya, igralka in manekenka Kaja Vidmar, pevec  Miki Vlahović  ter vplivneža Teja in Jani Jugovic. In ravno z izborom tega znanega para je Pop TV dvignil največ prahu, mnogi so namreč mnenja, da nekdanja resničnostna zvezdnika, kuharja in vlogerja v šov ne spadata. To je le nekak jeznih komentarjev iz Facebooka: 

"Ta dva sta hujša ko vegeta, v vse kar je možno v Sloveniji se mešata."

"No, zdaj pa se te oddaje ne bom gledala."

"Pri nas je pa tudi vsak,  ki ima 5 minut časa, zvezda."

"Vsepovsod kjer je denar. Vse za slavo."

"Niste imeli kaj boljšega izbirati."

"No, enkrat je vsega lepega konec. Edina oddaja na POP TV, ki sem jo gledala, zdaj pa še te ne bom. Res, ampak res nikjer ne vidim niti ene zvezde, oziroma zgleda, da je pri nas lahko vsak zvezda, ki ima pet minut časa. Škoda, da boste uničili res dobro oddajo."

Seveda pa ima znani par tudi svoje oboževalce, ki so jima stopili v bran: 

"Super luštna sta."

"Super. Men sta carja. Komi čakam oddajo."

"Super, komaj čakam, da se začne...meni sta the best."

"Res ste smešni s temi komentarji ... Oddaja je namenjena PLESU, ne pa obrekovanju, kdo si zasluzi bit tam in kdo ne. Mislim, da bi se morala oddaja preimenovat v LJUDJE, ki imajo veselje do plesa, plešejo. Pol bi pa bili tiho?" 

"Jani je res bolj simpatičen od Teje"

Precej ostra pa je bila ena izmed Tejinih sledilk, ki je bila v kar dveh komentarjih zelo groba z besedami.

"Obstaja zvezdniški par in obstaja kvazi umetno zvezdniški par. Slednje velja za omenjena. Namreč, zvezdnik naj bi bil nekdo, ki s svojim delom izstopa iz povprečja. bodisi športniki, ki dosegajo zavidljive rezultate, umetniki, igralci, pevci, plesalci, vseeno, nekdo, ki s svojim delom, trudom, odrekanjem, dosega nekaj kar je večini težko, nemogoče ali so preleni. E, v zadnjem času je postal trend, da se za zvezdnike okaraktezira vsakega, ki objavi neko neumnost na spletu in mu jo ljudje lajkajo. sicer se sami ne vedo, zakaj jo lajkajo, pa jo. Imaš sledilce, ker objavljaš dogodke iz svojega življenja, ljudje pa najraje pobegnejo iz realnosti in uživajo v tem, kar delajo drugi, kot da se ukvarjajo sami s seboj. /.../ Tale komentar moram deliti: 'Mene niti ne moti, da si delata reality show iz dnevne sobe (Jani je res bolj simpatičen od Teje - ženska je preprosto obupno agresivna možača). Moti me konstantno načrtno laganje, češ da za promocije nič nista plačana, ker živita od kuhanja (pri čemer je spletna stran njune kuharije že davno crknila, pa tega še opazila nista). Češ da 'iz čiste dobrote' in ker sta pač 'tako odkrita človeka' s svojimi sledilci 'povsem brezplačno in prostovoljno' delita, kateri izdelki so 'pa res dobri', češ 'da sta jih sama sprobala'. Moti me zato, ker je njuno ravnanje direktno kršenje pravil konkuriranja, saj so ostali oglasni mediji trdo regulirani, tu pa nekdo fura agresivno oglaševanje in se hkrati laže, da objave niso plačane, češ 'da sta ona dva samo povsem naključni stranki, ki širita dobre vesti'. Pustimo to, da seveda skladno svojo 'odkritosrčnostjo' (t.j. reklamnim laganjem) zamolčita kup stranskih učinkov njunih 'odličnih izdelkov', kot npr. raznih čudežnih kapljic, vaginalnih maž, menstrualnih vložkov, agresivno veganske hrane (tu na cca 100 'najbolj dober ever se počutim' celo enkrat rečeta 'mogoče to ni za vas'), vesoljskih hiper zapestnic itd. Očitno bo res moral nekdo od njenih sledilcev konkretno zbolet (ali umret), da se bo tudi to oglasno slamo preko kvazi reality show influenserstva končno vsaj malo reguliralo, kot je to npr. v tujini (glejte pri imenu ob objavi - IG omogoča napis, da gre za 'plačano partnerstvo')." 

Tudi v tem primeru se je Teji v bran postavila oboževalka, ki pravi, da Slovenijo očitno daje nevoščljivost. "Če bi obstajala klinika za odvajanje od foušije, bi morala bit velika kot cela Slovenija, da se lahko tja not vsi zaprete. Ne vem, kaj vas moti? Da sta našla način za preživetje, ki jima je v veselje? Ker da, v današnjem času, ko smo vsi pod stresom in zafrustrirani od službe, ki nas izčrpa, in odnosov, ki nas uničujejo, sta onadva celo ves čas dobre volje in srečna. Groza, očitno je z njima res nekaj narobe," je sarkastično pripomnila.

Tako se je odzvala Teja

Teja ni ostala tiho, temveč je sovražnim komentatorje odgovorila v objavi, polni ljubečih fotografij. Tako je zapisala: "Ljubezen je orožje, ki ga imamo. Hvala vsem iz srca. Vsi vi, ki mi dokazujete kako krasni ste, kako razumete moje bistvo, to mi res ogromno pomeni. Ostalo me ne zanima. Bom pa vsekakor nadaljevala v smeri osveščanja, da nasilje v kakršnikoli obliki ni sprejemljivo. Izraziti mnenje ali žaliti in groziti je nekaj popolnoma drugačnega. In to se ne bi smelo dogajati, nikjer. Ne v vrtcih, šolah, na delovnem mestu, na spletu, osebno ... nikjer. In da, jaz se odzivam. Odzivam zato, da to izkoreninim. Majhen korak za človeka, velik za človeštvo. Ko ima človek podporo družine in prijateljev, ima vse. Je vsemogočen. Zato se obkrožajte z ljudmi, ki vas imajo radi, zaradi katerih se smejite in od katerih se učite. Ostanite zvesti sami sebi in delajte dobro. Na koncu se vse 'pogliha'."

Že poznate Joongloo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 23:00 23. Januar 2020.

    A pevec in modni agent Tomaž Mihelič je pa kul al kaj? A mora bit res v vsakem šovu en …

  • 17:29 23. Januar 2020.

    vplivneža Teja in Jani Jugovic..... Pa sej se zajebavate...se vi se stulite zraven s taksnim kretenskimi izjavami

  • 15:26 23. Januar 2020.

    Zakaj ponudniki tv kanalov nisto pošteni in polek vsakega kanala napišrjo ceno?? Tako bi si pošteno izbral kaj boš gledal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.