Stevu Harveyu grozijo s smrtjo!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Steve Harvey se je po fiasku, ki se mu je pripetil na izboru za Miss Universe, ko mu je uspelo razglasiti napačno zmagovalko, sesul pod težo groženj in bremena.
Oglej si celoten članek

Steve Harvey je za tuje medije razkril, da se je od podelitve naziva za Miss Universe soočal s številnimi neprespanimi nočmi. Čeprav je od trenutka, ko je lento najlepše v vesolju pomotoma podelil Kolumbijki in nato razglasil Filipinko, minil že mesec dni, je 58-letni komik priznal, da ima dogodek še vedno živo pred očmi. "Ne morem spati," je Harvey priznal tujim medijem: "Grožnje s smrtjo moji družini … Svojih otrok ne morem pustiti več nikamor."

Ko je začel govoriti o podpori svoje žene, ki mu ves čas zvesto stoji ob strani in ga bodri, pa so ga oblile solze: "Zbujala se je z mano ponoči. Res je najboljša. Nekoga morate imeti s seboj. Nekoga, ki bi splezal dol v luknjo z vami."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.