Magazin > VIP
72 ogledov

Stevu Harveyu grozijo s smrtjo!

miss universe 2015 Profimedias
Steve Harvey se je po fiasku, ki se mu je pripetil na izboru za Miss Universe, ko mu je uspelo razglasiti napačno zmagovalko, sesul pod težo groženj in bremena.

Steve Harvey je za tuje medije razkril, da se je od podelitve naziva za Miss Universe soočal s številnimi neprespanimi nočmi. Čeprav je od trenutka, ko je lento najlepše v vesolju pomotoma podelil Kolumbijki in nato razglasil Filipinko, minil že mesec dni, je 58-letni komik priznal, da ima dogodek še vedno živo pred očmi. "Ne morem spati," je Harvey priznal tujim medijem: "Grožnje s smrtjo moji družini … Svojih otrok ne morem pustiti več nikamor."

Ko je začel govoriti o podpori svoje žene, ki mu ves čas zvesto stoji ob strani in ga bodri, pa so ga oblile solze: "Zbujala se je z mano ponoči. Res je najboljša. Nekoga morate imeti s seboj. Nekoga, ki bi splezal dol v luknjo z vami."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.