Sting s slovenskimi filharmoniki

Foto: Žurnal24 Sting bo na koncertu predstavil svoje največje uspešnice, preoblečene v simfonič
Stinga bo na ljubljanskem koncertu, ki bo potekal 10. junija v dvorani Stožice, spremljal Orkester Slovenske filharmonije. Do sodelovanja je prišlo na željo Stinga in njegovega menedžmenta.
Oglej si celoten članek

Stinga, ki bo v okviru turneje Symphonicity v ljubljanski dvorani Stožice nastopil 10. junija, bo spremljal Orkester Slovenske filharmonije. Do sodelovanja je prišlo na željo Stinga in njegovega menedžmenta, da bi nastopil z domačim filharmoničnim orkestrom, ki se na ta edinstveni vrhunski simfonični rockspektakel že pripravlja.

Foto: Žurnal24 Orkester Slovenske filharmonije

V orkestru pa se dogovarjajo tudi za skupno sodelovanje pri štirih koncertih v Franciji. Ker bodo člani orkestra dan pred koncertom nastopili v Krakovu, bodo morali v Ljubljano pripotovati s posebnim letalom.

Sting na turneji Symphonicity predstavlja svoje največje uspešnice, preoblečene v simfonične aranžmaje. Izbor, ki je bil ustvarjen posebej za to turnejo, vsebuje najljubše hite oboževalcev skupine The Police, kot so Every Little Thing She Does Is Magic, Roxanne, Next To You in Every Breath You Take, in uspešnice iz Stingove dolgoletne solistične kariere, kot so Englishman in New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith in You, Fields Of Gold in Desert Rose.

Stinga na turneji spremljajo tudi različni vrhunski glasbeniki, med drugimi Dominic Miller (Stingov dolgoletni kitarist), Rhani Krija (Stingov dolgoletni vsestranski tolkalist), Jo Lawry (vokal) in Ira Coleman (bas). Orkestru Slovenske filharmonije bo dirigirala Sarah Hicks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.