Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Sting s slovenskimi filharmoniki

Sting bo na koncertu predstavil svoje največje uspešnice, preoblečene v simfonič Žurnal24 main
Stinga bo na ljubljanskem koncertu, ki bo potekal 10. junija v dvorani Stožice, spremljal Orkester Slovenske filharmonije. Do sodelovanja je prišlo na željo Stinga in njegovega menedžmenta.

Stinga, ki bo v okviru turneje Symphonicity v ljubljanski dvorani Stožice nastopil 10. junija, bo spremljal Orkester Slovenske filharmonije. Do sodelovanja je prišlo na željo Stinga in njegovega menedžmenta, da bi nastopil z domačim filharmoničnim orkestrom, ki se na ta edinstveni vrhunski simfonični rockspektakel že pripravlja.

Orkester Slovenske filharmonije | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V orkestru pa se dogovarjajo tudi za skupno sodelovanje pri štirih koncertih v Franciji. Ker bodo člani orkestra dan pred koncertom nastopili v Krakovu, bodo morali v Ljubljano pripotovati s posebnim letalom.

Sting na turneji Symphonicity predstavlja svoje največje uspešnice, preoblečene v simfonične aranžmaje. Izbor, ki je bil ustvarjen posebej za to turnejo, vsebuje najljubše hite oboževalcev skupine The Police, kot so Every Little Thing She Does Is Magic, Roxanne, Next To You in Every Breath You Take, in uspešnice iz Stingove dolgoletne solistične kariere, kot so Englishman in New York, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith in You, Fields Of Gold in Desert Rose.

Stinga na turneji spremljajo tudi različni vrhunski glasbeniki, med drugimi Dominic Miller (Stingov dolgoletni kitarist), Rhani Krija (Stingov dolgoletni vsestranski tolkalist), Jo Lawry (vokal) in Ira Coleman (bas). Orkestru Slovenske filharmonije bo dirigirala Sarah Hicks.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.