Štiri modne napake, ki vam dodajo leta

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tudi pri oblačenju lahko naredimo napake, s katerimi pošiljamo drugačna sporočila kot smo si želeli in te štiri so zagotovo med njimi …
Oglej si celoten članek

Slabo krojena obleka ali krilo

Popolno oblačilo, ker smo oblečeni in urejeni že z enim modnim kosom. Naj bo obleka poslovna ali seksi, prvo pravilo je, da se nam prilega na postavo. Kroj, ki nam je pisan na kožo, bo poudaril naše atribute, medtem ko bo slabo krojena obleka ali krilo poudarila dele, ki jih ne želimo poudariti. Obleke, ki jih že imamo v svoji omari in nam ne pristojijo najbolje, lahko rešimo tako, da jih ukrojimo po svoji postavi. Pomembna je tudi dolžina, saj nas predolgo krilo lahko postara, prav tako pa tudi prekratko, če ni v skladu z našo postavo in priložnostjo. 

Čevlji in torbica v enaki barvi

Tako kot šminka in lak za nohte, tudi čevlji in torbica v enaki barvi nista več modno pravilo. Ravno nasprotno, tako usklajene kombinacije delujejo staromodno in vas postarajo. Pustite domišljiji prosto pot in kombinirajte barve za učinek mladostnega videza. A ne pretiravajte!

Čevlji s polno peto

Čeprav so mega udobni, nas čevlji s polno peto, posebno nižjo, postarajo in ne izgledajo nič kaj elegantno. Obstaja veliko drugih modelov čevljev z visoko peto, ki veliko bolj laskajo ženski postavi. Na primer čevlji s štirikotno peto, špagarice ali sandali s platformo. 

Prevelike moške srajce

Široka moška srajca, pod katero skrivate svoje telo, izgleda zelo neuradno in prav nič ženstveo. Če si želite skriti kakšen del telesa, raje izberite žensko netelirano srajco ali nek drug kroj oblačila, ki uspešno prekrije dele, ki si jih ne želite izpostaviti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.