Štiri poti do orgazma

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Predstavljamo nekaj poti do lažje dosege velikega O ...
Oglej si celoten članek

1. Stalni partner premaga tiste za eno noč

Bolj verjetno je, da boste veliki O doživele s stalnim partnerjem, s katerim si delita intimnosti že dalj časa in imata posebno vez, izpostavlja raziskava, objavljena v American Sociological Review. DR. Castellanos pri tem izpostavlja: "Z dolgoletnim partnerjem se je lažje sprostiti in biti iskren o svojih potrebah."

2. Pozornost usmerite na klitoris

Študija, objavljena v Clinical Anatomy leta 2014 je podprla tisto, kar strokovnjaki govorijo že leta: "Za večino žensk je epicenter orgazma klitoris in ne vagina ali tako opevana točka G."

3. Pomaga, če dodamo malo glasnosti

Glede na raziskavo, objavljeno v Archives of Sexual Beahvior, večina žensk med orgazmom ne kriči oziroma ni glasna. A seksualna terapevtka Kat Van Kirk pri tem poudarja: "Posteljni zvoki pomagajo moškim in ženskam, da postanejo vzburjeni."

4. Orgazem se začne v možganih

"Za večino žensk se seks začne v glavah," poudarja zdravnica Kecia Gaither iz New Yorka. Prav to je razlog, da so negativne misli med seksom lahko razlog za težave pri doživljanju orgazma.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.