Štiri pričeske, ki vas po štiridesetem pomladijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prvo pravilo za urejen videz, ne glede na leta, so še vedno zdravi, negovani in oprani lasje.
Oglej si celoten članek

Res je, kratki lasje vas pomladijo, kar pa ni pravilo, zapisano v kamen. Svojega videza vam ni potrebno spremeniti z drastičnimi spremembami, saj lahko mladosten videz dosežete že z majhnimi popravki tudi pri dolgih laseh, piše portal Miss7. 

Srednje dolgi lasje s frufrujem "na zaveso"

Tako visoko čelo kot leta boste uspešno skrili s srednje dolgimi lasmi in frufrujem, ki ga na sredini razdelite na levo in desno stran obraza, tako da vam odpre pogled. 

Naravni valovi

Tudi dolgi lasje lahko skrijejo leta, a le če so valoviti. Takšna pričeska najbolj pristaja ženskam, ki imajo naravno valovite lasje. Če so vaši dolgi  lasje ravni in se celo rahli kodri na njih nikakor ne obdržijo, potem jih raje skrajšajte.

Foto: Profimedia julianne moore

Sproščeni bob

Ta pričeska je primerna za vse, ki jim lasje stojijo tako, kot jih oblikujejo. Ležeren videz kratkega boba vaši osebnosti doda mladostno navihanost, a še vedno deluje urejeno in elegantno. 

Foto: EPA Milla Jovovich

Deška pričeska

Kratki lasje odlično skrijejo leta in hvala bogu, da tako imenovana "pixie" pričeska ni le praktična, temveč tudi modna. Še dodatno svežino pa ji boste vlili z izbiro svetle barve las. 

Foto: Reuters Charlize Theron

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.